Maandag - Zondag : 09:00 - 00:00

 

Prive Sauna Unit 4

UNIT 4 beschikt over een binnenzwembad, sauna, whirlpool, hammam en infraroodruimte.  De overloop-whirlpool is verbonden met een buffertank van 20.000  liter en filterinstallatie zodat elke 4 minuten het water volledig gefilterd is. 
Daarnaast kan u vertoeven in de relaxruimte of een drankje uit de bar nuttigen. Opgelet: in deze unit is geen rokersruimte voorzien.
Iedere prive sauna unit is voorzien van een potje scrubgel, douchegel & shampoo.                      

Maximale toegelaten capaciteit voor deze unit is 2 personen.

Breng gerust uw eigen sfeermuziek mee. De muziekinstallatie speelt radio, USB-stick. U kan ook uw telefoon via Bluetooth aansluiten. Uiteraard voorzien wij bij aankomst alvast een mix van Buddha Bar lounge- /wereldmuziek.

reservatieknop

Vlarem normen

De verschillende units beantwoorden aan de strenge vlarem II wetgeving.
Elke maand wordt er door een onafhankelijk labo stalen genomen van zwembad en whirlpool
Er wordt een logboek bijgehouden en naast de automatische controle wordt er nog 3 x per dag manueel stalen genomen van zwembad en whirlpool om te controleren op vrije, gebonden, totale chloor en ph van het water.      
Hygiene is voor ons zeer belangrijk en wij verwachten van onze bezoekers hetzelfde
Tussen 2 sessies is er altijd een half uur vrij waarop de sauna opnieuw wordt gepoetst : vloeren gereinigd, kussens ontsmet, water vervangen,…
Elke maand wordt er door een onafhankelijk labo onaangekondigd  stalen genomen waarvan de resultaten worden doorgestuurd naar het miniserie van volksgezondheid.